Τηλέφωνα εξυπηρέτησης        Αθήνα: 210 48 35 000

Θεσ/νίκη: 2310 590 500

 

Η εταιρεία μας

Η Easy Mail είναι μια νέα εταιρία ταχυμεταφορών που δημιουργήθηκε από το όραμα και το μεράκι μιας ομάδας ανθρώπων με πολυετή εμπειρία και διαδρομή στις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια εταιρία σύγχρονη και ευέλικτη, πλήρως προσανατολισμένη στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς και να ανταποκριθούμε με ταχύτητα και αξιοπιστία ακόμα και στις πιο σύνθετες και επείγουσες αποστολές τόσο στην Αττική και στη Θεσσαλονίκη όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Επενδύοντας στην ανάπτυξη ενός σύγχρονου στόλου ημιφορτηγών και μοτοσυκλετών αλλά και στην αξιοποίηση νέων τεχνολογιών στην παρακολούθηση και διαχείριση των αποστολών, επιτυγχάνουμε την μεγιστοποίηση της ταχύτητας και της αξιοπιστίας των παρεχόμενων υπηρεσιών και παράλληλα προσφέρουμε αδιάλειπτη πληροφόρηση για την πορεία των αποστολών σε όλα τα στάδια μεταφοράς.


Δημιουργώντας υπηρεσίες όπως η απόδοση των χρημάτων από την υπηρεσία αντικαταβολών & εισπράξεων την επόμενη μέρα στον λογαριασμό του πελάτη, η online παρακολούθηση και η άμεση ενημέρωση με email ή sms για την παράδοση της αποστολής καθώς και η υπηρεσία Easy Express αυθημερόν εντός Αττικής και Θεσσαλονίκης, όπου η παράδοση της αποστολής ολοκληρώνεται εντός 1 ώρας, στοχεύουμε να καλύψουμε ακόμα και τις πιο ιδιαίτερες ανάγκες μεταφοράς τόσο των επιχειρήσεων όσων και των ιδιωτών.


Παράλληλα έχοντας εξασφαλίσει συνεργασίες με τα μεγαλύτερα δίκτυα διανομής η Easy Mail αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει γρήγορα και αξιόπιστα τις αποστολές σας σε όλη την Ελλάδα μέσω δικτύου περίπου 150 συνεργατών και στον υπόλοιπο κόσμο σε πάνω από 200 χώρες.etairia

 

Εγκαταστάσεις

Η Easy Mail διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 750 m2 επί της Λεωφόρου Πειραιώς στο Μοσχάτο Αττικής , όπου εκτός από το Κέντρο Διαλογής, στεγάζονται και οι διοικητικές υπηρεσίες της εταιρίας.
Επίσης, διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο υποκατάστημα 200 m2 επί της οδού Μοναστηρίου 207 στη Θεσσαλονίκη, όπου αντίστοιχα στεγάζεται το κέντρο διαλογής Θεσσαλονίκης καθώς και διοικητικές υπηρεσίες.
Μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2014 προγραμματίζεται επίσης η έναρξη λειτουργίας ενός ακόμα σημείου εξυπηρέτησης της Easy Mail στα βόρεια προάστια της Αττικής.

 

Ανθρώπινο δυναμικό

Οι άνθρωποι επίσης, αποτελούν το σημαντικότερο κεφάλαιο για την Easy Mail και το βασικό συστατικό στην προσπάθεια της να καθιερωθεί στον χώρο των ταχυμεταφορών σαν μία από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρίες. Για τον σκοπό αυτό έχει επιλέξει πολύ προσεκτικά, έμπειρα στελέχη που θα πλαισιώσουν τόσο τον διοικητικό της μηχανισμό όσο και τους μηχανισμούς διαχείρισης ελέγχου και διανομής. Παράλληλα επενδύει σημαντικά στην διαρκή επιμόρφωση του προσωπικού της σε θέματα εξυπηρέτησης πελατών και αποτελεσματικότερης διαχείρισης των πληροφοριακών συστημάτων αλλά και των νέων τεχνολογιών ώστε να βελτιώνεται διαρκώς το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η Easy Mail είναι πλέον εδώ και έχει τον τρόπο να κάνει την ζωή σας πιο ...εύκολη, έτσι απλά.

EETT AM: 13-072 ΓΕΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Copyright © 2017 Easy Mail Powered by netikon.gr