Τηλέφωνα εξυπηρέτησης        Αθήνα: 210 48 35 000

Θεσ/νίκη: 2310 590 500

 

Ειδικές Υπηρεσίες

Easy Αντικαταβολή

Η απόδοση της αξίας των αντικαταβολών για τις παραδόσεις που πραγματοποιούνται εντός Αττικής και Θεσσαλονίκης γίνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα της παράδοσης και για την υπόλοιπη Ελλάδα εντός πέντε ημερών. Οι αποδόσεις των αντικαταβολών γίνονται καθημερινά στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Υπηρεσία Εισπράξεων

Η Easy Mail πραγματοποιεί κάθε είδους είσπραξης μόνο για τις περιοχές Αττικής και Θεσσαλονίκης, μεμονωμένες ή βάσει προγράμματος. Η απόδοση των εισπράξεων γίνεται την επόμενη ημέρα, στον αποστολέα αν είναι επιταγή ή στον τραπεζικό του λογαριασμό αν είναι μετρητά.

Υπηρεσία Παράδοσης Σαββάτου

Η Easy Mail αναλαμβάνει την παράδοση αποστολών το Σάββατο ύστερα από εντολή σας.

Υπηρεσία Αγορών

Η Easy Mail αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει αγορές για λογαριασμό σας από όλη την Ελλάδα και να παραδώσει στο σημείο που θα υποδείξετε.

Παράδοση Κυριακές & Αργίες

Η Easy Mail αναλαμβάνει να παραδώσει την αποστολή σας εκτός του εργάσιμου ωραρίου εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Υπηρεσία Επιστροφής Δικαιολογητικών

Η Easy Mail αναλαμβάνει την παράδοση αποστολών με εντολή επιστροφής δικαιολογητικών στον αποστολέα (π.χ. επιστροφή υπογεγραμμένων αιτήσεων – συμβολαίων – Δ.Α κ.λπ.)

Υπηρεσία Παραλαβής Διακηρύξεων

Η Easy Mail αναλαμβάνει την παραλαβή διακηρύξεων για λογαριασμό σας.

Παραλαβή Πρωτοκόλλου

Η Easy Mail αναλαμβάνει την κατάθεση φακέλου σε δημόσιες υπηρεσίες και την παραλαβή πρωτοκόλλου για λογαριασμό σας.

Υπηρεσία Μαζικών Διανομών

Η Easy Mail έχει τη δυνατότητα διαχείρισης και διεκπεραίωσης έργων μαζικών διανομών σε όλη την Ελλάδα με τις ίδιες προδιαγραφές διακίνησης των κανονικών αποστολών. Ο χρόνος παράδοσης καθώς και οι χρεώσεις διαμορφώνονται κατά περίπτωση σε συμφωνία με τον πελάτη, ανάλογα το μέγεθος και τις ιδιαιτερότητες του έργου.

Easy Packing

Η Easy Mail διαθέτει γκάμα συσκευασιών για κάθε είδος αποστολής, σχεδιασμένες έτσι ώστε να διευκολύνουν την προετοιμασία τους και την ασφαλή μεταφορά τους.

Easy Shipping

Η Easy Mail παρέχει σε όλους τους πελάτες της, μέσω της εταιρικής της ιστοσελίδας, τη δυνατότητα να δημιουργήσουν μόνοι τους το αποδεικτικό μεταφοράς, να τηρούν δικό τους αρχείο παραληπτών, να κάνουν απλή ή σύνθετη αναζήτηση αποστολών και να παρακολουθούν καθημερινά την χρέωση του λογαριασμού τους έχοντας έτσι τον απόλυτο έλεγχο με την εφαρμογή Easy Shipping.

EETT AM: 13-072 ΓΕΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Copyright © 2017 Easy Mail Powered by netikon.gr